Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

TV Ünitesi Nasıl Süslenir? Nasıl Monte Edilir?

13-12-2019 22:42
TV Ünitesi Nasıl Süslenir? Nasıl Monte Edilir?


Televizyonların iş ve ev ortamında daha rahat izlenme sağlamasının yanı sıra daha dekoratif bir şekilde konumlandırılmasına da imkân veren TV ünitesi modelleri, gerek üretim özellikleri ve gerekse sonradan yapılacak süslemelerle dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Aşağıda TV ünitesi nasıl süslenir ve TV ünitesi duvara nasıl montaj edilir? Sorularına cevap vererek, modern evlerin vazgeçilmez ürünü hakkında bilgiler vereceğiz.


TV Ünitesi Nasıl Süslenir?

TV ünitesi süslemeleri özel dekorasyon çalışmalarıyla yapılacağı gibi, basit birkaç uygulamayla da yapılabilmektedir. Minar Mobilya olarak dekoratif TV üniteleri üretmekte olsak da, bu ürünleri kendi zevkinize göre ayrıca şekillendirebilirsiniz.


 

TV Ünitesi Duvara Nasıl Montaj Edilir?

Televizyon ünitesi nasıl süslenir? Sorusuna verdiğimiz birkaç cevabın ardından, bu ürünün daha güzel bir görüntü sunması ve sağlıklı bir şekilde kullanılması için önemli olan, TV ünitesi duvara nasıl montaj edilir? Sorusuna da cevap verelim.

Eğer ki duvara montajı yapılması gereken bir ünite kullanıyorsanız, öncelikle ünite vida deliklerine uygun yerlerin işaretlenmesi gerekmektedir. Bunun için öncelikle delik aralarını ölçerek, ardından duvara işaretlemeniz gerekir.

Ya da direkt olarak deliklerden duvara işaret koyduktan sonra delmek için, üniteyi birinin yardımıyla montaj etmek istediğiniz yere kaldırdıktan sonra, üzerine bir su terazisi koyup dengeleyin. Su terazisi ile tam dengeyi sağladıktan sonra, kalem ya da ince bir tornavida yardımıyla deliklerden duvara iz çıkacak şekilde işaret vurun.

Üniteyi bir kenara alarak delikleri açıp dübelleyerek, tekrardan montaj edeceğiniz yere kaldırıp vidalama işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Ancak burada önemli olan, ünitenin hangi montaj özelliklerine sahip olduğudur. Geçmeli bir ünite kullanacaksanız, yapılacak işlemler çok daha basittir. Bunun için ürünün montaj aparatlarını duvara tutturduktan sonra, üniteyi ayakların üzerine geçirmeniz yeterli olacaktır.

Minar Mobilya olarak üretmiş olduğumuz ürünler dekoratif ve kaliteli olduğu gibi, kolay montaj edilebilir özelliklere sahip olup montaj malzemeleri ile birlikte takım halinde satılmaktadır.


Tablo Detayları

TV ünitenizin çevresini çeşitli tablolarla süsleyerek, sıra dışı bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Farklı tabloları televizyonun denk geldiği kısmın sağ ve soluna yerleştirirken, TV üzerine de televizyonun eniyle uyumlu dar bir tablo yerleştirmek, TV ünitesi nasıl süslenir? Sorusuna vereceğimiz cevaplar arasında yer almaktadır.

 


Aksesuar Ürünleri Kullanın

İyi bir süsleme için dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz, tamamen zevklerinize uygun bir şekilde tasarlama imkânına sahip olarak farklı birçok aksesuardan yararlanabilirsiniz. Bir resim çerçevesi olabileceği gibi, sağlı sollu klasik birer vazo ya da hayvan bibloları gibi çok çeşitli aksesuarlar, hem ekonomik olacak hem de görsellik olarak iyi bir seçenek sunacaktır.

 

 

Özel Duvar Uygulaması

Televizyonu konumlandıracağınız duvarın yarı kısmına ya da tamamına, farklı bir duvar dekorasyonu yapabilirsiniz. Bu dekorasyon sadece duvarın bulunduğu bölgeye olacağı gibi, aynı hizada yan duvara da uzanan bir şerit halinde olabilmektedir. Böylelikle daha mistik bir görüntü elde edebilir, TV ünitesinin doğal dekoruyla birlikte harika bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

 

TV Ünitesi Modellerimiz için tıklayın.

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.