Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

2021 Ev Dekorasyonu İçin Yaratıcı Fikirler

12-02-2021 11:44

2021 Ev Dekorasyonu İçin Yaratıcı Fikirler

 

Evinizin dekorasyonu görsel anlamda da işlevsellik anlamında da büyük bir öneme sahiptir. Küçük evleri daha kullanışı hale getiren, daha büyük gösteren detay budur. Büyük evlerde ise düzeni ve ihtişamı göz önüne çıkaran unsur yaratıcı dekorasyon fikirleridir. Minar Mobilya olarak evinizin her noktasına dokunmak ve estetik anlamda değer katmak için yıllardan beri çalışmaya devam ediyoruz. Tasarımlarımız trend olan çizgilere sahip, özel renk skalalarıyla yaratılan ikonlar yaratıyor. Bunlar arasından seçeceğiniz mobilyalar ise evinize ayrı bir soluk kazandırıyor.

 

Öncelikli olarak modern ev tasarımları herkesin ilk tercihi olmuş durumda. Bunu yalnızca oturma odası olarak sık kullanılan alanlarda da düşünmemek gerek. Çünkü bir evin dekoratif bütünlüğü de görsel açıdan önem taşımaktadır. Böylelikle evin hemen her noktasında modern çizgilerden yararlanmak, mobilyalarınızı bu ölçekte seçmek sizin için faydalı olacaktır.

 

Basit bir şekilde tasarım ipuçları arasında yılın renk trendlerine odaklanabilirsiniz. Pantone tarafından duyurulan ve bu yıla damga vuracak renkler ise Ultimate gri ile canlı sarı olarak belirlenmiştir. Tabii ki pek çok renk tasarım ve modellerde kullanılmaya devam edecek. Ancak bu iki renk odağında bir gelişim izleyeceğiz. Tasarımlar fikir aşamasında çok ön planda olsa da bunları uygulamak ve son kullanıcıya ulaşmak ciddi anlamda bir efor gerektiriyor. Dolayısıyla Minar mobilya tarafından sunulan ve antre mobilyalarında dahi göreceğiniz bu ışıltı tesadüf değildir.

 

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

Her yılın değişen mobilya trendleriyle evimizi daha şık bir hale getiriyoruz. Burada asıl amaç kaliteli bir mobilya satın alırken aynı zamanda uzunca yıllar boyunca kullanabileceğiniz modern çizgileri taşımasıdır. Çünkü her yıl mobilya değiştirmek birçok insan için lüks olarak adlandırılabilir. Aldığınız mobilyaların kalite standartları ise sağlıklı bir biçimde uzun süre kullanabilmenizin altın anahtarıdır.

 

Tabii ki yatak odası için halen daha 2021 trendlerine bakıldığında da eskitme modellerin şıklığı göz kamaştırabiliyor. Fakat ister istemez bunlarda da modern bir bakış açısıyla karşılaşılıyor. Görünüm olarak daha klasik gözükebilir. Üretim aşamasından sizin kullanacağınız alana kadar modernize edilmiş iç yapılarıyla satışa sunuluyor. Örneğin iç dolap hacimleri, çekmeceler, raflar, çekilebilir raylı parçalar modern teknolojiden faydalanarak ortaya çıkan tasarımların eseridir.

 

Trend olan bir ürünün çokça tercih edilmesi ise kaçınılmaz bir hal alıyor. Örneğin köşe gardırop buna çok net bir alternatif olarak düşünülebilir. Ayrıca evin temel odalarını baz alan ve dekorasyonun bundan ibaret olduğu algısını yerle bir eden bir yıl yaşayacağımız aşikâr. Yeni modellere bakıldığında tıpkı bu alanlarda olduğu gibi çalışma odası için de çok özgün tasarımlar görünüyor.

 

Kitaplıkla bütünleşmiş masa tasarımları sayesinde yaratıcı dekoratif fikirler karşımıza çıkmaya başlıyor. Özellikle çalışma alanlarında kişinin şevkini kırmayan, onun mental açıdan daha dingin olmasını sağlayabilecek tasarımlar her zaman ilk tercih olmaktadır. Bunu iş yeri ve ofis gibi alanlarda sıklıkla gözlemliyoruz. Günümüz şartlarında ise evin bir odasını çalışmak için ayırmak ya da hobi odasına dönüştürmek oldukça yaygınlaştı. Bunu yaparken tamamen göze hitap edebilecek bir mobilya seçebilmek, bunun ötesinde işlevsellik anlamında da mükemmel bir standart yakalayabilmek önemlidir.

 

Trendler arasında birbirinden farklı renklerin kullanılması son derece yaygın. Dolayısıyla fikir olarak farklı renk kombinasyonlarıyla harmanlanmış bir genç odası da düşünülebilir. Yine çalışma masası ve oda mobilyalarını baz aldığımızda çok kullanışlı bir seçim yapmış olabilirsiniz. Bunun misafir yatağı olarak kullanım şansı tanıması özellikle hacim olarak küçük evlerde önemli bir avantaj sağlayabilir.

 

Ayrıca tasarım ipuçları arasında bir bütün yaratabilmek her zaman ön planda tutulur. Dolayısıyla yatak odanızdan, oturma odanıza, antreden çalışma odasına kadar tüm alanlarla bir arada düşünebileceğiniz önemli alanlardan da söz etmeliyiz. Mutfak ve banyo belki de evin en önemli alanlarıdır. Yine de dekoratif planlarda en geri plana atılıyorlar. Oysa bir misafir evinizin her noktasını görmeyebilir. Kesinlikle göreceği iki alternatif ise mutfak ile banyodan ibarettir.

 

Bu şartlar altında tasarım ölçütlerinizi belirlerken trend olan modelleri bir bütün olarak ele alabilirsiniz. Mutfağınız için beyaz kaplamalı hazır mutfak modellerini tercih ediyorsanız aynı renk tonunu banyo dolaplarında da kullanabilirsiniz. Yine antre ve hol dekorasyonlarında da bu renk geçişi yumuşak bir görünüm yaratmak için ideal olacaktır.

 

Modern Ev Dekorasyonu İpuçları

 

Standartları aşan bir dekorasyon için bir bütünlük yaratma fikri en kolayıdır. 2021 yılında mobilya modelleri incelendiğinde ise bunun zıtlığa doğru yöneldiğini de görebiliyoruz. Belki de evinizi daha çok ön plana çıkarmanın ipuçları burada saklıdır. Çünkü klasik bir ev dizilimini hemen her yerde görme şansına sahipsiniz. Ancak ufak bir değişiklik yaratmak, göze batacak bir farklılığı ortaya koymak bile estetik bir fikir olarak değerlendirilebilir.

 

Bunu evinizin dekorasyonunu yaparken diğer etmenleri göz önüne alarak belirleyebilirsiniz. Kullanacağınız duvar renklerinden zeminde kullanılacak kaplamalara ve halı desenlerine kadar çok fazla ayrıntı söz konusu olacaktır. Dolayısıyla modern mobilyaların tamamında gözlemlenebilen bu olguyu evinize kazandırmak için modelleri incelemeye başlayabilirsiniz.

 

Her ne kadar zıtlık 2021 yılında daha çok karşımıza çıkacak olsa da klasik ve modern mobilyaların bir arada olacağı anlamını taşımıyor. Daha çok renk bazlı zıtlıklar tercih edilebilir. Böylece tasarımın daha ön plana çıkması ve renklerin geri planda kalarak arka fon hissiyatı yaratması sağlanır. Zaten trend olan her şey zamanla gelip geçebileceği için her zaman modernize edilmiş bir mobilya tercih etmiş olabilirsiniz.

 

Bunun en net ayak izlerini birbirinden farklı döşemelere sahip oturma odası modelleri ile görmeye başlamıştık. Ancak şimdilerde mutfak dolabı için bile bu standart kullanılabiliyor. Çünkü yaratıcı dekorasyonlar daha fazla beğeniliyor ve evin ambiyansını değiştiriyor. Kaplama modellerle alışılagelmiş dolap formu görünümü ortadan kalkıyor. Bunun yerine daha yüksek kaliteli ve daha güçlü görünen dokuların tercih edildiğine şahit olabiliyoruz.

 

Eve girer girmez karşımıza çıkan antre için minik dresuar modelleri oldukça revaçta görünüyor. Üzerine koyulacak olan aksesuarlarla beraber evinizin aslında nasıl bir dekoratif yapıya sahip olduğunun ipuçları burada verilebiliyor. Seçeceğiniz model diğer eşyalarınız ve evin genel tasarımı ile bir bütünlük oluşturabiliyor.

 

Fikir olarak aklınıza gelen farklı bir tasarımı evinize dahil edebilme fırsatı yakalamak ise gerçekten muazzam bir fırsata dönüşüyor. Örneğin mutfak ve banyo için üretilmiş olan hazır modellerin ölçüleri gerçekten her evle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Evinize uyumlu olacak ölçüleri belirledikten sonra modeller arasında karar verme sürecine geçebilirsiniz. Çünkü elinizdeki ölçüye Minar Mobilya tarafından sunulamayacak bir ürün olması imkânsızdır.

 

Farklı ölçülerin yanı sıra modeller bazında düşünüldüğünde renk ve doku yönünden de pek çok seçenek bir araya getiriliyor. Bu yüzden hayallerinizi süsleyen bir evi yaratabilmek için elinizde ciddi bir imkân oluyor. Eşyalarınızı özenle seçerken uygun fiyatların yanı sıra kaliteli materyallerle karşılaşma fırsatınız olacağını da vurgulayalım. Uzun süre kullanım ömrüne sahip olan mobilyalarınızı evinizin her noktasında en modern tasarım standartlarıyla kullanabilirsiniz. Yeni ürünler ile her zaman ürün yelpazesini genişletmeye odaklanan firmamız sunduğu avantajlarla da mutlu müşteriler yaratmaya devam ediyor.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.