Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

2021 TV Ünitesi Renkleri ve Modelleri

19-03-2021 14:24

2021 TV Ünitesi Renkleri ve Modelleri

Her mobilya gibi ünitelerde de renk skalasında önemli bir ayrıntıdan söz etmek gerekiyor. Mobilya tercihlerinde modern çizgiler ön plana çıktıkça daha da parlak ve dikkat çeken renklerle karşılaşmaya başladık. Bunlar arasında da beyazın ciddi bir üstünlük sağladığını evin her noktasında görebiliyoruz. TV ünitesi renkleri 2021 yılında da bu noktada şaşırtmadı. Beyaz halen daha baz renk olarak en çok tercih edilen seçenek olmaya devam ediyor. Buna ek olarak ise alternatif beyazlar kullanılmaya başlanıyor.


 

 

Şu sıralar en çok tercih edilen beyaz türleri arasında da eskitme beyaz ve parlak beyaz yer alıyor. Eskitme beyaz daha klasik salon tasarımları için tercih edilebiliyor. Küçük salonlar için TV ünitesi tercihini modern tasarımlardan yana kullananlar ise parlak beyaza yöneliyor. Ayrıca sadece beyaz ile sınırlı bir renk paletinden söz etmek imkânsız. Özellikle siyah son derece dikkat çeken ve mobilyalarda karşımıza çıkan bir seçeneğe dönüştü. Bunu gold ile harmanlayan modellerde de şıklık ve sadelik bir arada olabiliyor. Genel renk dizilimine bakarak salonunuza uyumu bir tercih yapmanız bu aşamada daha da önemli bir hal alıyor.

 

Farklı renklerin bir araya gelerek oluşturduğu ambiyans için siyah ve gold örneğini zaten vermiştik. Aynı uyumu beyaz ve ceviz için görebiliyoruz. Yine ayrı ayrı ya da birbirleriyle kombine edilmiş renkleri farklı TV ünitelerinde gözlemlemek mümkün oluyor. Bunlar arasında da antrasit en çok tercih edilen seçenekler arasında sayılabiliyor. Yine royal mermer oldukça estetik bir görünüm yaratarak farkını ortaya koyuyor. Kaman ve Topkapı gibi daha genel ve sıklıkla karşılaştığımız renkleri tercih edebiliyorsunuz. Büyük salonlar için TV ünitesi seçerken de alternatif ve son derece şık bir görünüm yaratabilecek safir ya da naturel gri çam renkleriyle hayalinizdeki mobilyalara sahip olabileceğinizi fark edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.