Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

İnternetten Mobilya Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

21-01-2021 14:26
İnternetten Mobilya Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

İnternetten Mobilya Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

 

İnternet hayatımıza girdiğinden beri çok geniş bir hizmet sektörü yapısıyla karşılaştık. Bunu internetten alışveriş noktasında ele aldığımızda ise sipariş veremediğimiz bir ürün grubu kalmadı. Artık evimize alacağımız mobilyalar için bile Minar Mobilya gibi köklü firmalar tüm kategorileriyle seçenekler sunabiliyor. Öncelikle ihtiyaçlarımızı belirlerken ne gibi bir alışveriş yapmak istediğimize karar vermeliyiz. Geleneksel algının aksine internetten çok daha doğru mobilyayı seçebilmemiz mümkün kılınabiliyor.

Örneğin lokal bir mobilya mağazasından koltuk takımı beğendiğiniz zaman yalnızca tek bir renk seçeneğini görme şansınız olur. Oysa online mobilya firmaları internet sitelerinde dilediğiniz renk seçeneğini size sunabilirler. Web sitelerinde sergiledikleri mobilyalar sayesinde nasıl göründüğünü ve renk paletinde olan diğer renklerle nasıl bir görüntüye sahip olacağını görme fırsatı yakalarsınız.

Türkiye'de yatak odası, oturma grubu, yemek odası, çocuk odası, mutfak takımları, çalışma odası, antre, banyo ve mutfak, genç odası olarak çok farklı mobilya konseptlerine ulaşmak mümkün. Evinizin ihtiyacına göre seçim yapabilmeniz için tümünün üretimini yapan mobilya firmaları tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Keza firmanın üretimini ve lojistiğini yapıyor olması size daha uygun fiyatlar, daha kaliteli ürünler ve uzun süre kullanım garantisi sunar. Minar mobilya bunu uzun yıllardır başarılı bir biçimde sağlamaktadır.

 

İnternetten Sipariş Verilen Mobilya Nasıl Kargo Yapılıyor?

Alışverişlerimizi online olarak yapmaya başladığımızdan beri tüm ürün gruplarını kargo ile teslim alabiliyoruz. Fakat mobilya için insanların aklında birkaç soru kalıbı oluşmuş durumda. Bu kadar büyük ürünlerin nasıl kargoya verileceği ya da kargoda deforme olması ya da zarar görmesi konusunda yanılgılar mevcut. Öncelikle her sektörün teknolojik atılımlarla daha da kaliteli bir hizmet sunduğu dönemlerde yaşıyoruz. Buna lojistik firmaları da dahil.

 

Türkiye'nin 81 iline teslimat yapılması ve il merkezleri dışında ilçelere kadar uzanan bir lojistik ağına sahip olunduğunu vurgulayalım. Mobilya gibi büyük ölçekli eşyalar için kargolama süreci çoğunlukla demonte olarak gerçekleşiyor. Montaj işleminin yapılmaması ile birlikte kargo esnasında alandan kazanılmış oluyor. Bu hem daha hızlı bir sevkiyat hem de daha düşük maliyetle temin etme özgürlüğünü beraberinde getiriyor.

 

Yani demonte mobilya satın almak internetten sipariş verirken ilk önceliğiniz olabilir. Ürünler gelmeden önce farklı açılardan çekilmiş kurulu hallerinin fotoğraflarını ve hatta hareketli görsellerini görme şansınız mevcut. Firmalar artık kullanıcılara alacakları ürünü çok net bir biçimde göstermeyi vizyon ediniyor. Böylelikle nasıl bir ürün seçtiğinizi görerek alabiliyorsunuz. Monte edilmemiş şekilde gelmiş olmasına rağmen kurulum bitene kadar aklınızda soru işareti kalmaması için bu güven algısı önem arz ediyor.

 

Demonte Mobilya Kurulumu Nasıl Yapılır?

Mobilya siparişi verirken demonte olan ürünlere genellikle biraz daha mesafeli bakıldığı aşikâr. Burada asıl mesele ise montaj işleminden geçmemiş olmamasından ziyade nasıl kurulacağı yönündedir. Mobilya firmaları bu aşamada da farklı illerde montaj hizmeti veren işletmelerle koordineli çalışabiliyor. Böyle bir imkândan faydalanarak profesyonel bir biçimde mobilyaların kurulumunu yaptırabilirsiniz. Ayrıca ürünleri satın aldığınız firmanın haricinde de şehrinizde mobilya montajı yapan çok sayıda işletme bulabilirsiniz.

 

Özellikle demonte olarak gönderilen mobilyaların ortak özelliği basit bir montaj şemasına sahip olmasıdır. Ki her açılan paketin içerisinden nasıl monte edeceğinize dair bir kılavuz çıkar. Bu kılavuza bakarak evinizde bulunan basit el aletleriyle de montajını kendiniz yapabilirsiniz. Tüm dünyada uzun yıllardır global bir şekilde uygulanan bu metot insanlar tarafından daha fazla tercih edilmeye başlandı. Alınan eşyanın evde montajını yapmak bir tercih sebebine dönüştü.

 

Fakat el aletlerine sahip olmamanız, montajı gerçekleştirecek vaktinizin olmaması veya montajla uğraşmak istememeniz gibi durumlarda da çözümler mevcut. Çok cüzi miktarlar karşılığında demonte gelen mobilyalarınızın kurulumunu yaptırabiliyorsunuz. En uygun fiyatlarla satın aldığınız mobilyaların firmaların lokal satıcılarda sergilediği mobilya modellerinden çok daha şık olduğunu fark etmeniz ise uzun sürmüyor. Uygun fiyatlı mobilya tercihiniz görüntü ve estetik ya da sahip olduğu işlevsellik açısından hiçbir kayba sebep olmayacağı için bu alışverişten kârlı çıkacak olan kişi siz oluyorsunuz.

 

Demonte Mobilyanın Avantajları Nelerdir?

 

Kaliteli mobilya modellerine ulaşmak her şehir ya da ilçe için mümkün olmayabilir. Aynı zamanda kalite ile birlikte bazı temel unsurları da göz önünde bulundurmalıyız. Mesela aynı kalitede iki ürünü kıyasladığınız zaman lokal satış ile internetten satış arasında bariz bir fiyat farkı gözlemleyebilirsiniz. Bu fiyat farkı sizin lehinize olduğunda ise çoğunlukla üretimden satışa kadar tüm süreçleri kendisi sağlayan bir firmayı tercih etmişsiniz demektir. Minar Mobilya tarafından sunulan ve 2021 yılı mobilya tasarımlarının tümünü kapsayan katalog tümüyle bu vizyonla kullanıcılara sunulmaktadır.

 

Türkiye'nin neresinden olursanız olun bu kaliteye ve şıklığa erişmek için elinizde güçlü bir koz var. Bunu kullanarak internet sitesinden hemen siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Eviniz için düşündüğünüz tüm mobilya türlerine ulaşabilir ve en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kalite standartlarını en uç noktalarda tuttuğunu ürünlerin kullanılan materyal ve hammadde kısmına bakarak anlayabilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilen mobilyalar demonte olarak dilediğiniz noktaya kargo ile ulaştırılmaktadır.

 

Demonte mobilya için en büyük avantaj tabii ki büyük alanlar kaplayacak ürünlerin daha ufak parçalara dönüşmesidir. Kargo maliyeti ile kargoda karşılaşılacak sorunları minimal düzeye indirmek için bu gereklidir. Artık büyük parçalı mobilyalar birbirine kolayca monte edilebilen dayanıklı malzemelerle üretilerek montajı yapılmadan satılıyor. Bunun bir büyük avantajı ise sabit bir mobilyadan ziyade sökülüp takılmaya elverişli bir mobilyaya sahip olmanızdır. Eskisi gibi yıllarca aynı evlerde oturmadığımız için taşındığınız zaman hem keyifli hem de kolay bir biçimde mobilyalarınızı söküp nakliyesini yapabilirsiniz.

 

Uygun Fiyatlı Şık Mobilyalar

Günümüzde tasarım ve şıklık her zamankinden daha da önemli bir hal aldı. Evlerimizin ne kadar güzel göründüğünü belirleyen temel faktörün mobilyalar olduğunu ise söylememize gerek yok. Doğal olarak gösterişli olması ve misafirlerinizi büyülemesi için kaliteli mobilya üreticilerini tercih edebilirsiniz. Burada 2021 renk trendlerinin kullanıldığı, günümüz modern çizgileriyle üretilen oturma grupları ve yatak odası takımlarını tercih edebilirsiniz. Daha klasik bir dekorasyon anlayışınız varsa bunun için de onlarca farklı modele ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

 

İçerisinde bulunduğumuz süreçte her ne kadar kaliteden ödün vermesek bile uygun fiyatlı mobilya satıcılarına daha fazla yönelebiliyoruz. Burada dengeyi iyi sağlamak için ne kadar şık olduğuna odaklanıyoruz. İstediğimiz özellikleri taşıyan ürünler her zaman bizim için en doğru seçime dönüşüyor. Arzu edilen renk skalasına sahip, kullanılan materyallerin kaliteli olduğu, demonte olduğu için montaj ekipmanlarının sorunsuz gönderildiği, fiyatıyla ve kalitesiyle aklımızı çelen estetik modellere yöneliyoruz.

 

Tercihinizi yaparken uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren bir firma olduğuna özen gösterin. Keza bu sayede çok daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Özellikle satış sonrası destek noktasında, demonte gelen ürünlerin montajı için ya da garanti açısından bu detay en önemli faktördür. 1997 yılından beri mobilya üretim ve satış noktasında ilk tercihiniz olan Minar Mobilya Çanakkale merkezli olup tüm Türkiye'nin mobilya ihtiyacını karşılamayı vizyon edinmiştir. Evinizi ve kendinizi şımartmak için ürün gruplarından istediğiniz mobilyayı inceleyebilir, 7/24 sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.