Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Kadınlar Günü Hediye Fikirleri

06-03-2021 11:01

Kadınlar Günü Hediye Fikirleri

 

Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış olup tüm dünyada kutlanan Kadınlar Günü ülkemizde de 8 Mart itibariyle kutlanmaktadır. Kadınların cinsiyet ayrımcılığından bağımsız bir biçimde ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan birey olarak güçlü duruşlarının ön plana çıkarıldığı günün anlam ve önemi son derece derindir. Bu yüzden başta annelerimiz olmak üzere çevremizdeki kadınların hem kadınlar gününü kutlamak hem de onlara hoş bir sürpriz yapmak isteyebiliriz. Tam bu aşamada ise kadınlar günü hediyesi için inanılmaz büyük bir kararsızlığın içerisine düşebiliriz.

 

Başta hediye olarak alınabilecek çok fazla seçeneğin olması, sonrasında ise kişisel zevkler ve beklentiler bu noktada işleri daha da zorlaştırabilir. Yine de eskiye nazaran daha fazla seçeneğimiz olduğu aşikâr. Özellikle kadınlar günü kampanyası hediye alma noktasında hem maddi hem de manevi olarak bir çözüm yoluna dönüşüyor. Ayrıca eşinize, annenize, sevgilinize, sevdiğiniz bir arkadaşınıza ya da herhangi bir kadına hediye alma noktasında çiçekten öteye geçmek, daha işlevsel bir hediye almak istiyorsanız mobilya tercih etmeniz son derece spesifik bir seçim yaptığınızı gösterebilir.

 

Tabii ki mobilyadan kasıt doğrudan bir oturma grubu olmak zorunda değil. Sevgilinizin evinde güzel ve büyük bir TV varsa ve bunu yeni aldıysa o televizyonu duvara monte edilmekten kurtulabilirsiniz. Güzel ve modern konsol seçeneklerine yönelebilir ve oldukça şık bir hediye alabilirsiniz. Kişisel kullanım ürünlerinden ziyade daha fonksiyonel bir hediye düşünüyorsanız evin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir mobilya modeli sizin için tek seçenek olabilir. Hem karşı tarafı mutlu etmek hem de sizden geldiğini bildiği bir eşyayı kullanmasını sağlamak iki taraf için de daha manevi bir aksiyon yaratacaktır.

 

Kadınlar Gününde Anneye Hediye Ne Alınır?

 

Kadınlar günü gibi özel günlerin en önemli sorusu hediyenin nasıl seçileceği ya da neye göre belirleneceğidir. Burada temel anlamda yapmanız gereken ilk ayrım hediyeyi kime aldığınızdır. Yıllar boyunca küçük ev aletlerini hediye olarak alan annelerimiz için daha standardın dışında bir hediye konsepti arıyor olabilirsiniz. Bu noktada tabii ki evinin tüm mobilyalarını yenilemek onlar için bir mutluluk kaynağına dönüşebilir. Daha özel bir hediye düşünüp yalnızca onun kullanımını baz alıyorsanız sevdiği renklere ya da desenlere sahip bir berjer tercih edebilirsiniz. Ayrıca söz konusu annelerimiz olduğunda mutfak için üretilen tüm ürünler potansiyel birer hediyeye dönüşebilir.

 

Her ne olursa olsun mutfaktan çıkmayan annelerimize alacağımız kadınlar günü hediyesi için mutfak mobilyaları güzel bir seçenek olacaktır. Modern tasarımla dizayn edilmiş bir yemek masası ile yepyeni hatıralar biriktirmeye başlayacağı yeni bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Yine mutfak için en olmazsa olmaz mobilyaların başında gelen mutfak dolapları eskimiş olabilir. Daha minimal tasarımlara sahip, çok fonksiyonel, estetik olarak tatmin edici bir çizgiyle kendisini gösteren modelleri çokça beğenecektir. Tüm bunlara ihtiyaç olmadığında da son alternatif olarak belki de çok amaçlı dolap ile tüm mutfağın dağınıklığını ortadan kaldırmasını sağlayabilirsiniz. Bu gibi pratik çözümler onlar için oldukça değerlidir.

 

Evlerinin her zaman düzenli olmasını, toplu durmasını isteyen annelere özel olarak banyo dolabı modelleri neredeyse her sene kadınlar günü kampanyası kapsamında indirime giriyor. Banyoda ihtiyaç duyulan temizlik malzemelerinden duş ekipmanlarına, banyoda kullanılacak araç gereçlerden fazlalık eşyalara kadar her şeyi içerisinde depolayabileceğimiz ürünler var. Yine çok fonksiyonlu mobilyalar arasında yer alan bu modeller tıpkı mutfak gibi önemli görülen banyo için daha estetik bir görünüm yaratabilir.

 

Kadınlar Gününde Eşe Ne Hediye Alınır?

 

Eğer sevgiliniz için kadınlar günü konseptli güzel bir hediye almak istiyorsanız onun zevklerine kulak vermelisiniz. Evde çok sık çalışan, okumayı ya da araştırmayı seven birisi için hoş bir çalışma odası konsepti şahane bir seçime dönüşebilir. Tabii ki bu seçimi yaparken onun beğendiği renklere odaklanmanız, evinde uygun bir noktaya konumlandırabileceği ölçülere sahip bir ürün seçmeniz elzemdir. Ayrıca böyle bir alanı kendisin yaratmış ise burayı daha da zenginleştirerek daha verimli bir yere çevirebilirsiniz. Kitaplık, çalışma masası, çalışma koltukları ve özel tasarımlara sahip raflarla hem sizi anımsatacak hem de daha pozitif görünen bir çalışma odası yaratabilirsiniz.

 

İlla ki kadınlar günü hediyesi olarak standart haline gelen aksesuarlar, parfümler, yüzükler ya da çiçekler almak zorunda değilsiniz. Aynı evi paylaştığınız eşinizin kadınlar gününü kutlarken uzun zamandır hayalini kurduğu ya da almayı düşündüğü fakat kararsız kaldığı oturma grubunu seçebilirsiniz. Hem evinizde modern mobilya modelleriyle oluşacak değişim esintisini hissedebilir hem de onu mutlu etmiş olursunuz. Bunun haricinde yeni bir yatak odası takımı ilişkinize daha fazla heyecan katabilir ve eşinizi yine mutluluktan havaya uçurabilir.

 

Kadınların her ne kadar minimal hediyelerden daha çok hoşlandığı, basit görünen ama anlamlı hediyelere daha sıcak baktığı düşünülse de değerli bir hediyeye kimse hayır demez. Bilhassa aynı evde yaşadığınız eşiniz için mobilyaları değiştirme fikri eminiz ki kadınlar günü gibi genel bir konsept için son derece akıllıca bir seçim olacaktır. Evinizin eksikleriyle başlayabilir antre için bir dresuar sipariş verebilirsiniz. Ancak illa ki eksikler değil aynı zamanda mevcut mobilyalarınızdan değiştirmek istediklerinizi de belirleyip buna göre bir hediye seçebilirsiniz. Sonuçta aynı evde yaşadığınız için hem konfor alanınızı arttırmak hem de ona kadınlar günü kampanyası dahilinde mutlu olabileceği bir hediye vermek hoş bir jest olacaktır.

 

Kadınlar Günü İçin Özel Mobilyalar

 

Herkesin farklı beklentileri olduğu için genel olarak kadınlar günü hediyesi için bir üründen söz etmek olanaksız. Halen daha tek bir çiçeğin kadınlar üzerinde pozitif etki yarattığı gözlemlenebiliyor. Fakat yine de yenilikçi olmanın hiçbir zaman zararı olmadığı aşikâr. Evinizde eşinizin hoşuna gitmeyen bir mobilya bulmak ya da değiştirmeyi düşündüğü bir mobilya olması son derece olağan ve mutlak bir durumdur. Aynı şekilde tüm kadınlar için bu ortak paydadan yola çıkmak mümkündür. Yapmanız gereken tek şey evinizde değişime ihtiyaç duyulan mobilyaları belirlemek.

 

Son derece genel geçer bir seçim yaparak bir odanın tüm mobilyalarını değiştirebileceğiniz gibi salonda duran orta sehpa yerine daha fonksiyonel bir orta sehpa almanız bile büyük bir jeste dönüşebilir. Bu gibi değişimleri düşünmek kadınların nezdinde hediyeden çok daha önemlidir. Dolayısıyla evinizde yapmayı düşündüğünüz ve bunu hediye olarak sunacağınız mobilyaları tercih ederken minimal ve modern tasarımlara yoğunlaşmayı ihmal etmeyin. Hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından bu seçenek en doğrusu olacaktır.

 

Ek olarak ise renk konusunu yabana atmamanız gerekiyor. Son yılların trendi elbette ki beyaz ve beyaza eşlik eden alternatif renklerdir. Örneğin beyaz ve ceviz bir orta sehpaya ya da konsol modeline fazlasıyla yakışıyor. Dolaplar için yalnızca beyaz daha sık tercih edilirken genel olarak antrasit, siyah, kahve tonlarında da çok şık modellere rastlamak mümkün olabiliyor. Evinizin genel renk çizgisini göz önünde bulundurarak seçim yapmanız eşinizin gönlünü kazanmanız için harika bir fırsat yaratacaktır. Üstelik kadınlar günü kampanyası ile mobilyalarda çok ciddi avantajlarla karşılaşacağınızı garanti edebiliriz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.