Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Küçük ve Büyük Salonlar İçin Tv Ünitesi Modelleri

19-03-2021 14:17

Küçük Salonlar İçin TV Ünitesi

Mobilya yenilerken ya da yeni mobilyalar alarak evimizi döşerken ölçüleri ikinci plana atıyoruz. Aslında ilk baz almamız gereken tercih kıstası bu olmalıdır. Eğer büyük salonlar için TV ünitesi seçeceksek bunu tabii ki es geçme özgürlüğüne sahip olabiliriz. Çünkü bu tip salonlarda en geniş ve en kapsamlı üniteleri tercih etsek bile göze batan bir görünüm ortaya çıkmıyor. Ancak tam tersini düşündüğümüzde ya da aynı büyük salona göz kararı küçük bir ünite aldığımızda dekorasyon sekteye uğramış oluyor.


 

 

Artık TV ünitesi renkleri 2021 yılında çok daha cazip bir renk kreasyonu ile karşımıza çıktı. Onlarca farklı renk seçeneği olduğu gibi bunların birbiriyle kombinasyonuyla da karşılaşabiliyoruz. Tüm mobilyalarımızla uyumlu, salonumuzda bulunan aksesuarlarla, duvar renkleriyle ve diğer mobilyaların renkleriyle uyumlu bir seçim yapabiliyoruz. Dolayısıyla görsellik, renk gibi kıstasları bir kenara bırakarak doğru ölçülerle doğru modeli seçmeye odaklanmamız çok daha makul olacaktır. Çoğunlukla küçük salonlar için TV ünitesi seçimi çok daha kolay gibi gözükür. Ancak burada da alanı iyi değerlendirmek için fonksiyonel bir seçim yapmanız gerekiyor.

Aileler TV ünitesi seçiminde nelere dikkat etmeli şeklindeki tavsiyelerde çoğu zaman daha fazla kapaklı dolap, daha fazla raf ayrıntısı gibi standartlara karşılaşırız. Bunun sebebi yine alanı iyi değerlendirmektir. Salon büyük olsa bile kalabalık ailelerde daha büyük bir koltuk takımı, daha geniş bir TV kaçınılmaz olur. Dolayısıyla tüm bu ölçüler artıyorken ünitenin boyutlarının küçülmesi son derece imkânsızdır. Daha doğrusu seçimi daha küçük bir üniteden yana yaptığınızda ne görsel ne de kullanım yönünden bir avantaj sağlayamazsınız.

 

 

 

Büyük Salonlar İçin TV Ünitesi

Salon ve oturma odası gibi zamanın büyük çoğunluğunun geçirildiği ev bölümlerinde dekorasyon daha önemli bir standart olarak görülüyor. Çünkü tüm ailenin burada ciddi bir zaman geçirdiğini ele alırsak herkesin memnun kalabileceği, kaliteli zaman geçirecekleri ve bakıldığında estetik açıdan tatmin edici bir görsellik yaratan modellere ihtiyacımız var. Bunu salonlar için yalnızca üniteyle sınırlı tutmak ise yanlış. Aynı kriterleri konsollardan koltuk takımlarına, yemek masasından duvar aksesuarlarına kadar tüm detaylar için geçerli kılmalıyız. Büyük salonlar için TV ünitesi seçimi yaparken belli bir ölçünün üzerine çıkan seçeneklere yönelmemiz en doğrusu olacaktır.


Bu sayede büyük bir ev bölümünde yeterli görülebilecek bir mobilyaya sahip olabileceksiniz. Hali hazırda daha büyük bir koltuk takımı tercih ettiyseniz ya da televizyonunuz zaten belirli bir ölçü standardının üzerindeyse daha orantısal bir görünüm yaratabileceksiniz. Her ne kadar büyük mobilyalar yerine minimal mobilya tasarımları üzerine yoğunlaştığımız bir dönem yaşasak da burada en temel unsurlardan birisi orandır. Dolayısıyla evlerin en büyük alanları olarak görülen salonlar için seçim yaparken bu kıstası es geçemeyiz. Aileler TV ünitesi seçiminde nelere dikkat etmeli hususunda da bu oran yapısından sıkça söz edebiliyoruz. Ailede kaç kişinin olduğu, koltuk takımının boyutları ve salonun boyutları almayı düşündüğümüz ideal TV ünitesi için en doğru tercihe sizi yönlendirecektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.