Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Modern Mutfak Dolabı Modelleri

13-12-2019 22:32
Modern Mutfak Dolabı Modelleri

Şıklık ve zarafeti, sınırları zorlayıcı bir estetikle sizinle buluşturan Minar Mobilya modern mutfak dolapları modelleri, mutfağınızda eşsiz bir görüntü oluşturacak. Mutfağına hak ettiği değeri veren ve kaliteden yana seçim yapmak isteyenlerin tercihi olan Minar, en güzel mutfak dolabı modelleri, mutfağınıza ayrı bir hava katacak.


 

Kalitenin Çok Daha Ötesi: Minar Mutfak Dolapları Modelleri

Kalitede sınırları zorlayan yapısı, mutfaklarınıza ayrı bir mistik hava katan modelleriyle mutfağınızın tüm detaylarıyla uyum sağlayacak dolaplar üretiyoruz. Ürün kalitesinin yanı sıra işçilik kalitesini de sizlere fazlasıyla sunan Minar Mobilya mutfak dolapları, muhteşem tasarımıyla da sizi ve misafirlerinizi büyüleyecek.

 

Göze Olduğu Kadar, Sağlığa da Hitap Eder

Ürettiğimiz ürünler görsel bir estetik sunduğu kadar, üretim aşamasında kullanılan ve insan sağlığı için zarar teşkil etmeyen ürünlerle sağlık bakımından herhangi bir olumsuzluk barındırmaz. TSE ve AB standartlarına uygun E1 sertifikalı malzemelerle üretilen dolaplarımız, her aşamasında insan ve çevre sağlığı düşünülerek hazırlanmaktadır.

 

Özel anti bakteriyel yüzeyi sayesinde dolabın yüzeyine sonradan yerleşecek mikroorganizmaların engellenmesi sağlanırken, sağlık açısından önemli bir mobilya ürünü olan mutfak dolapları kolay silinebilir bir yapıda üretilmektedir. Görselliğe verdiğimiz önem kadar sağlıklı bir kullanıma da önem vererek, sizlere en nitelikli ürünleri sunuyoruz.

 

Mutfak Dolabı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

·Nihayetinde bir mobilya ürünü olması nedeniyle, öncelikli olarak ürün fonksiyonel bir şekilde kullanıma imkân vermelidir.

·Mutfak araç ve gereçlerinizi ihtiyacınıza uygun bir şekilde tasnif edebilmeli, farklı ürünleri muhafaza etmek ve ortadaki kalabalık görüntüyü kaldırmak için ideal alanlara sahip olmalıdır.

·Üretim ve kullanım aşamasında, canlı sağlığına olumsuz etki edebilecek her türlü içerikten olabildiğince uzak olmalıdır.

·Mutfağın genel dekorasyonuna hitap edecek renk ve tasarıma sahip olmalıdır.

·Konumlandırıldığı yere tam olarak uyum sağlamalıdır.

·Temizlenmesi kolay olmalıdır.

·Sulu bir mekanda kullanılacağı için, su ve neme daha dayanıklı yapıda imal edilmelidir.

Minar Mobilya olarak estetik bir ürünü sizlerle buluştururken, uzun ömürlü ve insan sağlığına zararsız olan malzemelerle en nitelikli ve ucuz mutfak dolabı imalatı yapıyoruz. Mutfaklarınıza ayrı bir hava katacak modellerimizi inceleyebilir, farklı talepleriniz için müşteri destek hattımızla irtibata geçebilirsiniz.

 


Mutfak dolabı modelleri için tıklayın.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.