Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Portmanto Ne Renk Olmalı?

07-05-2020 01:04
Portmanto Ne Renk Olmalı?

Portmanto nasıl olmalı

Antrelerde ayakkabılarınız ve mantolarınız için kullanışlı bir depolama alanı sunan portmantolar hem dekorasyon hem de kullanışlı olmaları nedeniyle tercih edilmektedir. Evlerin en az kullanılan alanları arasında yer alan antrelerin daha şık ve kullanışlı bir alana dönüştürülmesi küçük dokunuşlar ile mümkündür. Eve geldiğinizde ve ayrılırken sizi karşılayan ilk yer olması nedeniyle antrelere özen göstermek ve küçük detaylar eklemek kendinizi daha iyi hissettirecektir. Üstelik evinizin tarzınızı ilk adımdan itibaren yansıtması için portmanto tercihiniz ile antre dekorasyonuna başlayabilirsiniz.


Portmanto genellikle ayakkabı ve mantolarınız için kullanılan bir dolap görevi görmektedir. Son yıllarda dekorasyonuna ayrılmaz bir parçası haline gelen portmanto seçerken farklı modeller arasında zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Sizin için ideal portmanto modelini satın almak için portmanto seçerken belli kriterlere uygun olmasına dikkat etmelisiniz.


Hem büyük hem küçük antrelere uygun portmanto modeli bulmak mümkündür. Evde ilk izlenim için portmanto dekorasyonu ne kadar önemliyse alana uygun olması da önemlidir.


Portmanto Modelleri

Antre büyüklüğüne uygun bir portmanto seçimi yapmak için öncelikle portmantonuz için bir yer belirleyin. Gerekli ölçüleri aldıktan sonra portmanto modelinizi daha rahat bir şekilde seçebilirsiniz. Portmanto modelleri arasında tercih yaparken bazen portmanto ne işe yarar diye düşünebilirsiniz. Antrelerde ayakkabı be mont yığılmalarını engellemek için kullanışlı bir portmanto almalısınız.


Portmanto boyutlarına alanın büyüklüğüne göre karar verilir. Ancak renk, model gibi konularda zevkinize güvenebilirsiniz. Portmanto modelleri seçerken renk antre duvar rengi, avize, halı ile uyumlu olmalıdır. Bunun yanı sıra ahşap ve beyaz portmanto renkleri antre girişinizde ferah ve sıcak bir dekorasyon için tercih etmeniz önerilen renkler arasında yer almaktadır.


Dekorasyonun önemli bir parçası olmasının yanı sıra aynı zamanda kullanım açısından da ideal olması gerekir. Bu nedenle sadece renk ve modele bakarak karar vermeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Portmanto ayakkabı ve montlar için bir depolama alanı olsa da aynı zamanda evinize geldiğinizde ve ayrılırken kendinize son kez bir bakmak istersiniz. Bu nedenle portmanto seçiminde aynalı modeller daha ideal bir tercih olacaktır. Ayakkabı, mont sayısına göre portmanto büyüklüğü de etkilenir. Bu nedenle özellikle kalabalık bir aileyseniz portmanto seçerken yeterli depolama alanına sahip olduğuna emin olmalısınız.


Küçük antrelere genellikle kullanışlı değil gözü ile bakıldığı için portmanto kullanımı tercih edilmez. Ancak son yıllarda portmanto modelleri küçük alanlarda da kullanıma uygun şekilde farklı modeller ile üretilmektedir. Eğer küçük bir antreye sahipseniz aynalı portmanto modelleri aynı zamanda mekanı daha geniş göstermenizi de kolaylaştırır. Dolap kapaklarını sürgülü modellerden seçmek, aynı zamanda portmantonuzu dar alanlarda daha rahat bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Küçük alanlar için portmanto seçerken işlevsel ve portatif modelleri tercih etmek, sizler için daha rahat olacaktır.


Büyük antrelerde daha geniş bir alana hakim olabildiğiniz için daha rahat görülür. Portmanto büyüklüğü ve depolama açısından avantajlı olan büyük antreler, iyi bir şekilde düzenlenmediği zaman bir kargaşa yaratabilir. Antrenizin her zaman dağınık görünmesi engellemek için özel yapım portmanto modelleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra büyük alanlarda çok küçük portmanto modeli tercih etmek dekorasyon bakımından şık durmayacaktır. Bütün alanlarda göz yorucu görünümden kaçınmak için fazla aksesuar veya portmanto da fazla detay gibi durumlardan kaçınmak gerekir. Portmanto seçerken büyük alanlarda dağınık görünmeyi engellemek için kapaklı modeller işinizi kolaylaştıracak ve mekanı daha düzenli gösterecektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.