Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Yemek Masası Nasıl Süslenir?

21-10-2020 23:41
Yemek Masası Nasıl Süslenir?

Yemek Masası Nasıl Süslenir?

Birbirinden güzel lezzetleri tadarken hoş muhabbeti de bir arada sunan yemek masası, doğru bir süsleme ile sofraları daha etkileyici hale getirmekle kalmayıp masa etrafında toplananları da iştahlandırır. Zevkle yemek yiyebilmek için yemeğin lezzeti kadar, sunumu da oldukça önemlidir. Yemek masası nasıl süslenir? Başlıklı blog yazımızda, zevkleri yansıtan bir görsellik sağlamak için yapılabileceklere değindik.


Yemek Masası Nasıl Süslenir?

Yemek masasının muhteşem bir görselliğe kavuşturulması için öncelikli olarak, masanın geniş olması daha iyi sonuçlar verecektir. Ancak mevcut masayı da basit ancak etkili dokunuşlarla zengin bir görselliğe kavuşturabilirsiniz.

 

Mumlardan İlham Alın

Yemek masası süslerken mum kullanmak için illaki bir akşam yemeğini beklemenize veya mumları yakmanıza gerek yok. Yemek masası dizaynı için vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan şık mumluklar, yemek masası süslerken yıllardır popüler olup hala bu özelliğini korumaktadır.

Özellikle akşam yemeklerinde daha şık bir ambiyans için, tercihleriniz arasında mum ve mumluklara yer verebilirsiniz. Özellikle gümüş mumluklar, görsel şölenin önemli bir tamamlayıcısı olacaktır.

 


Örtü Ayrı Bir Detaydır

Yemek masası örtüleri, masanın şık bir şekilde şekillenmesinde önemli bir pay sahibidir. Dekoratif anlamda masanıza zenginlik katacak birçok masa örtüsü modeli arasından, yemek odası dekorasyonuyla bütünleşecek bir örtü seçerek zengin bir görsellik sunabilirsiniz.

 

Şık Peçetelikler Kullanın

Yemek masası nasıl süslenir? Sorusuna masanızda ayrı bir şıklık katmak için kullanabileceğiniz şık peçetelikler ile cevap verebiliriz. Klasik peçetelikler masaya restoran havası katacağından, kesinlikle masanızda yer vermemelisiniz. Ancak dekoratif amaçlı üretilmiş birçok peçetelik, masanızda ayrı bir detay olacak şekilde yer alacak özelliklere sahiptir.

 

Canlı Çiçekler

Masanızda mutlaka canlı çiçeklere yer vererek, doğal bir sunum yapmanız etkili bir sunum olur. Masanın uygun bir yerine konumlandıracağınız çiçeğin vazosunun da dekoratif olması, ortama ayrı bir hava katacaktır.

 

Renk ve Tasarım Uyumu

Masayı süslemek için kullandığınız tüm unsurların renk ve tasarım olarak birbiriyle uyumlu olması, mutlaka dikkate alınması gereken şeylerden biridir. Bütünsel bir şıklık yakalamak için bu uyum olmazsa olmazlar arasındadır.

 

Doğru Masa Seçimi

Tüm bunların yanı sıra kaliteli ve dekorasyona uygun bir masa seçimi yapmanız gerekir. Kalitesiz bir masa, süsleme için verilecek emeği tam olarak yansıtmayacaktır. Kullandığınız masanın bir bakışta kalitesini ortaya koyacak kadar belirgin olması, emeklerinizi bir adım daha öteye taşıyacaktır. Minar Mobilya yemek masası modelleri arasında birçok seçenek, uygun fiyatlarla ihtiyaç ve zevklere hitap etmektedir.


 Yemek masası modelleri için tıklayın 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.